Postani deo uspešnog tima

Preduzeće Beoline Trade d.o.o.  osnovano je 2001. u Zemunu.

Osnovna delatnost firme je pružanje usluga putem samouslužnih automata za tople napitke  i snack proizvode, instaliranje, servis, logistika, kao prodaja  proizvoda koje koriste samouslužni automati. Beoline Trade  d.o.o. uvozi i distribuira samouslužne  automate, kao i male kancelarijske  aparate.

Beoline Trade  d.o.o. konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama, na obostrano zadovoljstvo, započnemo saradnju i pružimo Vam sigurnost na duži period  zasnovanu na dugogodišnjem radu i iskustvu, u oblasti usluge koju pružamo.

Beoline Trade  d.o.o.  ima zaposlene, kao i  logističke centre, na celoj teritoriji Republike Srbije.

Naša referentna lista je zaista velika i na zavidnom nivou, što potvrđuje kvalitetnu i svrsishodnu uslugu koju pružamo našim uvaženim klijentima.

U konstantnoj nameri za poboljšanjem usluge i praćenjem trendova i napretka tehnologije, u prilici smo i mogućnosti, da na opravdanoj i zasluženoj osnovi pružimo mogućnost novim ljudima da budu deo tima koji uvek ima perspektivu.

Od kandidata zainteresovanih za rad u preduzeću očekujemo spremnost da nauče ono za šta se osposobljavaju, spremnost da ličnim angažovanjem daju doprinos uspehu tima, sposobnost građenja profesionalnih odnosa sa klijentima i kolegama, rešavanje mogućih situacija na konstruktivan način zajedno sa vođama timova, spremnost i inicijativu u domenu svojih radnih zadataka i odgovornosti i spremnost za razvijanjem kompletnih potencijala preduzeća a samim tim i svojih.

U intervjuu  kandidatima su date iste šanse za dobijanje posla i saradnju. Tokom razgovora se posvećujemo kandidatu u otvorenom razgovoru obostrano i bez trik pitanja i pitanja kojima je cilj da frustriraju. Ustanovljavamo kompetencije kandidata i zajedno sa kandidatom procenjujemo kako bismo se svi zajedno uklopili u uspešan tim.

Posle razgovora, sledi poziv kandidata na probni rad koji je plaćen i otprilike traje oko tri meseca, nakon kojeg, a po pokazanom znanju i veštinama može biti i kraći,sledi prijem u stalni radni odnos, u početku na određeno vreme a zatim na neodređeno ukoliko kandidati pokažu spremnost i rešenost za ostajanjem u timu, kao i ako poslodavac smatra da je kandidat zaslužio da bude  deo tima, svojim radom i zalaganjem.

Beoline Trade d.o.o. poštuje dostojanstvo, privatnost i ličnost svakog zaposlenog. Odnosi zaposlenih jednih sa drugim karakterisani su uzajamnim poštovanjem, poštenjem, timskim duhom, profesionalizmom i otvorenošću. Posvećeni smo razvoju i održavanju okruženja gde su svi zaposleni vrednovani i imaju mogućnost da realizuju svoj puni potencijal. Pružamo jednake prilike za zapošljavanje i napredak svima u domenu za koji su osposobljeni.
Postupamo pošteno i pružamo podršku kad god možemo. Kako bismo to postigli međusobno delimo sve dostupne informacije i prilagođavamo se potrebama naših klijenata. Ne dajemo obećanja koja ne možemo ispuniti i u teškim vremenima smo pouzdani i otvoreni za saradnju. Prema drugima nastupamo sa integritetom, iskreno, pošteno i uljudno. Potrebama drugih pristupamo s poštovanjem, tolerancijom i odgovornošću, držimo se dogovora i pomažemo jedni drugima. Sve što radimo u radnim odnosima i odnosima sa klijentima nedvosmisleno je i jasno.

Sve što je potrebno da bi se u Beoline Trade d.o.o. obitavalo i radilo, preduzeće će obezbediti, od troškova prevoza do preduzeća (nezavisno od ličnog dohotka), preko obuke,sredstava za rad, vozila,potrebnih pregleda (sanitarnih), garderobe neophodne za obavljanje određenih radnih zadataka i kao najvažnije redovna primanja.

Pozivamo Vas da se u neposrednom kontaktu upoznamo i zajednički, ukoliko obostrano budemo zainteresovani, idemo napred.

Vaše prijave, biografije, curriculum vitae (cv) možete poslati na : info@beoline.rs

Otvorene radne pozicije

Potrebne ozbiljne, vredne, odgovorne i radne osobe za rad na poslovima održavanja i servisiranja automata za samoposluživanje – vending automata, sa iskustvom u servisu i na terenu. Pripremu i kompletno servisiranje i popravku automata za samoposluživanje,montažu i demontažu na lokacijama klijenata – korisnika.

Uslovi:

  • Obavezan probni rad i proces doobuke kroz više segmenata
  • Minimalno SSS
  • Prioritet imaju osobe sa boravištem u Zemunu i Novom Beogradu, sa iskustvom
  • Potrebne su osobe sa radnim iskustvom u pomenutoj delatnosti, da nisu krivično gonjene i osuđivane, sa obaveznim posedovanjem vozačke dozvole B kategorije, iskustvom u vožnji i osnovnim poznavanjem rada na računaru.

Nudimo obuku i stručno usavršavanje,stalno radno mesto nakon probnog perioda i adekvatnu finansijsku nadoknadu za ostvarene rezultate.

Potrebne ozbiljne, vredne, odgovorne i radne osobe, za rad na terenu, na poslovima održavanja higijene i popune automata za samoposluživanje.

Obavezan probni rad i proces obuke u više segmenata.

Uslovi:

  • Obavezan probni rad i proces doobuke kroz više segmenata
  • Minimalno SSS
  • Prioritet imaju osobe sa boravištem u Zemunu i Novom Beogradu, sa iskustvom
  • Potrebne su osobe sa radnim iskustvom u pomenutoj delatnosti, da nisu krivično gonjene i osuđivane, sa obaveznim posedovanjem vozačke dozvole B kategorije, iskustvom u vožnji i osnovnim poznavanjem rada na računaru.

Nudimo obuku i stručno usavršavanje,stalno radno mesto nakon probnog perioda i adekvatnu finansijsku nadoknadu za ostvarene rezultate.