U mogućnosti smo da Vam ponudimo

Saradnju putem samouslužnih automata i office aparata za kafu. Postoji više varijanti moguće saradnje sa samouslužnim automatima, što u direktnoj komunikaciji sa klijentima, prilagođavamo potrebama klijenata.

U zavisnosti od Vaših potreba ,broja zaposlenih ,zahteva i želja,pozivamo Vas da nas kontaktirate, kako bi na obostrano zadovoljstvo konkretizovali ponudu i prilagodili Vama (načinom saradnje,vrstom i modelom automata,pogodnostima itd)  , a nama bi bilo zadovoljstvo da budemo deo Vašeg sistema kroz saradnju i usluge koje naša firma može da Vam pruži.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama detaljno saznate sve prednosti, uštede i  koristi koje će Vam doneti usluge preduzeća  Beoline Trade  d.o.o.

Beoline Trade  d.o.o. 

Naša referentna lista je zaista velika i na zavidnom nivou, što potvrđuje kvalitetnu i svrsishodnu uslugu koju pružamo našim uvaženim klijentima. U konstantnoj nameri za poboljšanjem usluge i praćenjem trendova i napretka tehnologije, u prilici smo i mogućnosti, da na opravdanoj, zasluženoj i zdravoj  osnovi pružimo mogućnost novim klijentima da imaju najkvalitetniju uslugu u domenu naše delatnosti, a nama će biti zadovoljstvo da takvu uslugu pružimo.

Program putem samouslužnih automata

Toplih napitaka:
espresso kafa, produžena espresso kafa, espresso sa mlekom, capuccino, mocaccino, capuccino sa čokoladom, mleko, extra čokolada, čokolada sa mlekom, čokolada, irish capuccino, instant čaj.

Snack proizvoda širokog asortimana (gazirani i negazirani napici, slani i slatki proizvodi).

Program kancelarijskih aparata

Gde Vaša firma ima samo zadovoljstvo potrošnje, a servis i tehničko održavanje aparata je naša briga.

Ukoliko ne insistirate da Vaša tehnička služba izvede pripremne radove oko montaže automata (voda i struja) naša tehnička služba će to uraditi stručno, sa sertifikovanim materijalima, ne narušavajući Vaš enterijer i dati predlog oko samih pozicija, kao i prihvatiti Vaše predloge.

Beoline Trade d.o.o konstantno prati trendove i ulaže u nove tehnologije kako bi pružili najbolju moguću uslugu cenjenim klijentima i saradnicima.

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji sa nama detaljno saznate sve prednosti i koristi koje će Vam doneti usluge preduzeća Beoline Trade d.o.o.